top of page

Nieuwe website Online

Kwb Achter Olen is een jonge dynamische vereniging. Om dit kracht bij te zetten, gaat vanaf vandaag onze nieuwe website live. Via de website en sociale media houden we jullie op de hoogte van al onze toekomstige leuke activiteiten. En brengen we verslag uit over voorbije evenementen.

In de toekomst ga je je deelname aan de activiteiten kunnen bevestigen via onze nieuwe site en de App. Dit is gemakkelijk toegankelijk voor iedereen en geeft ons de kans een mooi overzicht te behouden.

Onderstaand vinden jullie een overzicht van onze activiteiten voor dit werkingsjaar en meer info vind je op de evenementen-pagina.

Je ziet: Kwb Achter Olen zit niet stil. We doen er als bestuur alles aan om een gevarieerd en leuk aanbod voor jullie te creëren. Dus nodig jullie vrienden alvast uit op één van de open activiteiten zodat ze te sfeer kunnen opsnuiven en ook lid willen worden.

Hebben jullie verder vragen of opmerkingen, of een super idee voor een leuke activiteit, laat het ons dan weten.45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page