top of page

Welkom bij Raak Achter Olen

#ookditisraakolvolen

Socio-culturele vereniging met activiteiten in Acter Olen voor heel het gezin

Word je graag lid? Klik dan hier!

Momenteel geen evenementen

Over Raak Achter Olen

En lidmaatschap

Untitled.jpg

Wie is Raak Achter Olen?

Misschien hebt je er nog nooit van gehoord of wist ge niet dat er ook in ons dorp een Raak is. Raak is het voormalige KWB. Nochtans de KWB-afdeling van O.L. Vrouw Olen is reeds 71 jaar actief in Achter Olen.
Momenteel hebben wij een 60-tal leden variërend in leeftijd van ongeveer 25 tot 70jaar. We zijn dus een plaatselijke afdeling van de "grote" KWB die over het ganse Vlaamse landsgedeelte een 95.000 leden telt.

Meer informatie

Voor wie?

De KWB was oorspronkelijk een echte "werknemers" - beweging. Sinds een aantal jaren zijn we geëvolueerd naar een socio-culturele gezinsbeweging waar ook kindvriendelijke activiteiten worden gepland. En met de toetreding van enkele vrouwen in het bestuur mogen we wel stellen dat met het lidmaatschap het ganse gezin bij de KWB wordt betrokken. De KWB Achter Olen is een toffe actieve vereniging die open staat voor iedereen.

Meer informatie
Lentewandeling #ookditiskwbolvolen.jpg
52509229_1848341645275837_84615389069180

Wat doet Raak Achter Olen

De bestuursleden vergaderen iedere maand om de komende activiteiten te plannen en voor te bereiden. Ieder jaar worden er een boel activiteiten georganiseerd waarin zowel ontspanning, informatie als actie aan bod komen. Neem eens een kijkje op de programma pagina. Aan een deel van deze activiteiten kan worden deelgenomen door het grote publiek maar ook zijn er regelmatig activiteiten die enkel openstaan voor de leden met/zonder hun gezin. Verder gebeuren er in omliggende afdelingen soms activiteiten waaraan voordelig kan worden meegedaan: - joggings - wandelingen - cursus voor het behalen van het rijbewijs.

Meer informatie

Loont het de moeite om lid te worden?

Ongetwijfeld! Maandelijks krijgen leden een (nationaal) maandblad ‘Raak". Verder krijgen onze leden per mail"Het Draakske" toegezonden. Daarop staan de eerstvolgende activiteiten en meer informatie over onze plaatselijke werking vermeld.


Het sociale contact is zonder meer één van de grotere waarden waar we, door Raak-lid te zijn, kunnen van genieten. Het lidgeld bedraagt momenteel 35,00€/jaar en dit voor het hele gezin. Ben je geïnteresseerd of wens je nog meer informatie?

45804443_1709455902497746_17754208445797

Contact

Interesse om lid te worden of heb je gewoon nog wat vragen over Raak Achter Olen? We vinden het leuk om van je te horen, dus aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen.

  • facebook
  • instagram

Je gegevens zijn verzonden!

bottom of page